Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

Özel Uçak Kiralama Nasıl Yapılır?

Özel Uçak Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

0 5

Özel uçak kiralama hizmeti günümüzde iş dünyasının önemli isimleri, siyasi liderler, sanatçılar ve zamanı değerli olan birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu hizmet, kişilerin ihtiyaçlara göre değişiklik göstermektedir. Bu değişiklikler; özel kiralama uçağının teknik özellikleri, konforu, donanımı ve uçağın büyüklüğü olarak belirlenmektedir.

Bu özel hizmetin işlemleri global pazarda birçok ülkede yer alan ofislerde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca hava yolu işletmeleri ile ikili anlaşmalar sağlanarak maksimum verimlilik ve mutlu müşteri potansiyeline ulaşılması amaçlanmaktadır. Ayrıca özel uçak işletme sahibi ruhsatı elinde bulunan işletmelerden kiralama hizmeti almanızda fayda vardır.

ozel-ucak-kiralama-2

Özel Uçak Kiralama Fiyatları

Özel uçak kiralama fiyatları yurt içi ve yurt dışı olarak değişiklik göstermektedir. Yurt içerisinde özel uçak kiraladığınızda saatlik ücret + KDV ödemeniz gerekmektedir. Yurt dışı için uçak kiraladığınızda ise yine saatlik ücret ödenir fakat + KDV ödenmez.

Kiralanan özel uçağın süresi, uçağın hangardan çıkması ile başlamaktadır. Sürenin sonlanması ise, talep edilen hizmetin tamamlanarak uçağın hangara dönmesi ile sağlanır. Özel uçak kiralama işlemleri, tek bir noktaya sağlanabildiği gibi aynı gün ya da farklı günlerde birçok noktaya da hizmet vermektedir.

Fiyatlar, kiralanacak uçağın donanımını, türüne ve uçuş süresine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Her ihtiyaca göre farklı seçenekler sunulmaktadır. Bu seçeneklere göre de uçuş süresine bağlı olarak fiyatlandırma çıkartılır.

Bu özel hizmet işlemleri önceki dönemlere kıyasla daha az maliyetlidir. Fakat kiralanan uçağın türü, taşınan yolcu sayısı, mesafe ve yük miktarı gibi etkenler ile hesaplanabilmektedir.

Özel uçak kiralama sektörü içerisindeki firma sayısının artması ile birlikte rekabet ortamında belirlenen fiyat politikaları neticesinde, uçak kiralama hizmeti alan kişiler daha memnun olmaktadır. Bu özel hizmetten faydalanan diplomatik çevreler ve iş dünyası çevreleri, gün geçtikçe artan oranla özel uçak kiralama talebinde bulunmaktadır.

ozel-ucak-kiralama

Özel Uçak Neden Kiralanır?

Özel uçak kiralama hizmeti, insanların ulaşım sorunlarının çözülebilmesi ve zamandan tasarruf sağlanabilmesi için tercih edilmektedir. Yoğun nüfus artışının görülmesinin yanı sıra ulaşım araçlarının yetersiz kalması özellikle iş hayatını olumsuz etkilemektedir.

Bu hizmetteki amaç, insanların daha hızlı ulaşım sağlamasına yardımcı olmak ve bu sayede zaman kazanmalarını sağlamaktadır. Günümüzde iş hayatının yoğun olması aksilikleri de beraberinde getirebilmektedir. Zaman konusunda ek streslerin yaşanmaması için özel uçak kiralama hizmeti gereksinim haline gelmiştir.

Özel jet kiralama ve hava ambulansı kiralama hizmetleri pek çok nedene bağlı olarak alınabilir. Bu noktada güvenilir ve kaliteli hizmet için Vira Jet ile tanışmanızı öneririz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.