Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden Öğretim Görevlisi Alımı

0 0

Öğretim Görevlisi Alımı Yapılacak!

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi alımı yapacağını resmi olarak geçtiğimiz günlerde duyurdu. Spor yönetimi ve aşçılık alanında yapılacak olan alımlarda kontenjan ise 2 kişi olarak açıklandı.

Spor yönetimi için başvuru yapacak olan adaylarda ALES puan türü esas alınacak. Eşit ağırlık puan türünde en az 70 puan alan adaylar başvurularını yapabilecek. Aşçılık alanında yapılacak olan alımlarda ise herhangi bir sınav koşulu bulunmuyor. İşte, her iki bölüm için belirlenen özel şartlar…

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden Öğretim Görevlisi Alımı

Spor Yönetimi Bölümü İçin Belirlenen Şartlar

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan spor yönetimi bölümü için başvuru şartları önceki gün belirlendi. Söz konusu bölüme başvurmak isteyen adaylar rekreasyon, spor yöneticiliği, beden eğitimi öğretmenliği veya antrenörlük gibi bölümlerin herhangi birinden mezun olma şartı aranmaktadır.

Yukarıda yer alan şartların yanı sıra adaylar, aynı zamanda ALES sınavı içerisinde yer alan eşit ağırlık puan türünden en az 70 puan almış olması gerekmektedir. Açıklanan bu şartları sağlayan adaylar, başvurularını şahsen veya posta yoluyla yapabilecektir.

Aşçılık Bölümü İçin Belirlenen Şartlar

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan aşçılık bölümü için de başvuru şartları önceki gün belirlendi. Söz konusu bölüme başvurmak isteyen adaylar gastronomi, gastronomi ve mutfak sanatları, mutfak sanatları ve yönetimi ile yiyecek içecek işletmeciliği bölümlerinin herhangi birinden mezun olma şartı aranmaktadır.

Tüm bunların yanı sıra başvuru yapacak olan adayların en az 2 yıllık deneyimi olmalıdır. Aşçılık bölümü öğretim görevlisi alımlarında ise herhangi bir sınav şartı aranmamaktadır.

Adaylardan İstenecek Olan Belgeler

 Öğretim görevlisi alımı için adaylardan istenecek belgeler de belli oldu. İşte, başvuru için istenen o belgeler;

  • Eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulan müracaat dilekçesi.
  • Eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulan öğretim elemanı başvuru formu.
  • YÖK Formatına uygun bir şekilde hazırlanmış özgeçmiş formu.
  • Diplomanın aslı veya noter onaylı fotokopisi.
  • Yabancı okullardan mezun olan adaylar için denklik belgesi.
  • Güncel ve onaylanmış Transkript belgesi.
  • ÖSYM sitesinden alınan ALES sonuç belgesi.
  • ALES Muafiyet belgesi.
  • Güncel nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • 2 Adet güncel fotoğraf.
  • Erkek adaylardan istenen güncel askerlik durum belgesi.
  • Güncel ve onaylı adli sicil kaydı.

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Yukarıda yer alan belgeleri hazırlayan adaylar, öğretim görevlisi alımı başvurusu için Esentepe Yerleşkesine bizzat gitmeli veya söz konusu belgeleri posta yoluyla ulaştırmalıdır. Son başvuru tarihi 25 Şubat 2021 olarak açıklanmıştır. Bu tarihten sonra yapılacak olan başvurular ise kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu olumlu sonuçlanan adaylar 3 Mart 2021 tarihinde sınava alınacaktır. Sınav sonuçları 8 Mart 2021 tarihinde kurumun resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Öğretim görevlisi alımı başvurularında eksik belge hazırlayan kişilerin değerlendirmesi ise yapılmayacaktır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.