Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

2021 Yılında Vizyona Girecek Türk Filmleri

0 6

2021 Yılında Vizyona Girecek Türk Filmleri | 2021 Türk filmleri araştırmasında karşımıza çıkan 10 güçlü yapımı bir araya getirerek mini bir liste içerik hazırladık. 2021 vizyona girecek Türk filmleri listesinde korku, komedi, animasyon, dram ve romantik olmak üzere hemen hemen her kategoriden film mevcut. Hadi hepsine kısaca göz atalım;

Yapımcıların bazıları 2021 yılında vizyona girecek Türk filmlerinin afişlerini ve fragmanlarını önceden yayınladı. Bu yıl içerisinde çok fazla yapımın vizyonda olması pandemi döneminin etkisinden dolayı beklenmiyor. Buna rağmen oldukça kaliteli ve eğlenceli filmlerin vizyona gireceği haberi de duyuruldu. Sizler için seyirciyle buluşması muhtemel olan Türk filmlerini araştırdık.

Ekranlarımızda Olması Beklenen 10 Muhteşem Türk Filmleri

2021 Türk filmleri araştırmasında karşımıza çıkan 10 güçlü yapımı bir araya getirerek mini bir liste içerik hazırladık. 2021 vizyona girecek Türk filmleri listesinde korku, komedi, animasyon, dram ve romantik olmak üzere hemen hemen her kategoriden film mevcut. Hadi hepsine kısaca göz atalım;

  1. El-Zebir

2021 mart ayında vizyona girmesi beklenen film korku kategorisinde yer almaktadır. Türk korku filmleri arasına girecek olan filmin hikayesi oldukça etkileyici duruyor.

Yönetmenliğini Sinan Uzun’un yapmış olduğu filmde küçükken ruhani olarak bazı problemler yaşayan Tuğba adında genç bir kadın tekrardan aynı korkularla yüz yüze gelmeye başlar. Tuğba nişanlıdır ve Yaşar ile evlenmek üzeredir. Fakat durumu giderek kötüleşen genç kadının yaşadığı sıkıntıdan ve Zebir’ in etkisi altından acilen kurtulması gereklidir.

Bunun için Tuğba’nın ailesi kızlarını iyileştirmesi için Halim hoca’ ya başvururlar. Filmde Tuğba ve ailesinin, nişanlısı ile birlikte Zebir’ e karşı verdikleri mücadeleye tanıklık edeceğiz.

  1. 4N1K Düğün

4N1K serisinin devamı romantik komedi türünde olan filmin 2021 vizyona girecek Türk filmleri içerisinde çıkış yapması bekleniyor. 4N1K Düğün filminin çekimleri çok önceden başlasa da yaşanan aksiliklerden kaynaklı sürekli bir ertelenme söz konusu oldu.

Film konu olarak serinin bir önceki hikayesinin devamı olarak gelecek. Kahramanların ve oyuncu kadrosunun tamamen aynı olması planlanıyor. Filmde Yaprak adında genç kadın hazin bir kaza geçirir ve bu kaza sonrası hafıza kaybı yaşar. Yaprağın tam da evlenme arifesinde iken böyle bir kaza geçirmesi nişanlısı Ali’yi çok yorar. Çünkü her şeyi eski haline döndürmek ve yaprağın hafızasını geri getirmek Ali’nin sorumluluğuna kalmıştır.

  1. Mini Fenomen

Mini Fenomen adlı Türk filminin yönetmen koltuğunda Umut Ertek oturmuştur. Film, Youtube’da fenomen olan ve bu alanda daha başarılı işler yapmaya çalışan Sacit ve menajerinin yaşadığı macerayı konu olarak işlemiştir. Mini Fenomen’ in bu yıl çerisinde vizyona girerek 2021 Türk filmleri arasında olması bekleniyor.

  1. Lanetli Anlaşma

Atakan Şatıroğlu’nun yönetmenliğini yürüttüğü korku kategorisinde olan Lanetli Anlaşma filmi 2021 yılında vizyona girecek Türk filmleri içerisinde yer alması bekleniyor. Film konu olarak korku severlerin dikkatini çekecek nitelikte kurgulanmış diyebiliriz. Lanetli Anlaşma, iki erkek kardeşin kendilerine amcalarından miras olarak kalan Ege’de bir villaya tatile gitmelerini ve orada karşılarına çıkan tüyler ürperten olayları işliyor.

  1. İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları

Ünlü animasyon yönetmeni ve yapımcısı Çağrı Cem Bayraklı’ nın yönetmenliğini yaptığı film animasyon kategorisinde yer almaktadır. Filmde Gürgen ve Azmi adında iki küçük çocuğun kötü emelleri için zaman makinesiyle geçmişe yaptığı yolculuk sonrası onlara engel olmak adına peşlerinden giden İstanbul muhafızlarının yaşadıkları macera dolu olaylar anlatılıyor. Film 2021 Türk filmleri arasında vizyona girmesi bekleniyor.

  1. Rafadan Tayfa 3

2021 yılında vizyona girecek Türk filmleri arasında yer alması planlanan animasyon yapımın yönetmenliğini yine İsmail Fidan yapacak. Film konu olarak diğer serilerinde olduğu gibi Rafadan Tayfa ekibinin yepyeni bir macerasını işleyecek.

  1. Canım dayım

Birçok korku türü yapımın yönetmenliğini yapmış olan ünlü yönetmen Fuat Yılmaz bu sefer dram konulu Canım Dayım filminin koltuğuna oturdu. Film kurgusu ile seyirciyi oldukça etkileyeceğe benziyor. 2021 Türk filmleri arasında olması planlanan filmde otizmli bir dayı ile küçük kız çocuğu olan yeğeni arasında geçen olaylar işlenecek.

  1. Plaza

Onur Gelberi’nin yönetmenliğini yaptığı dram filmi olan Plaza’da atanamayan genç öğretmen Emre’nin yaşadığı trajik olaylar anlatılmaktadır. 2021 Türk Filmleri içinde göreceğimiz filmde; bir türlü öğretmen olarak atanamayan Emre’nin tek başına yaşadığı dramatik hayatı konu olarak ele alınmıştır. Atanamayan ve bir türlü iş bulamayan Emre en sonunda güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar ve terkedilmiş bir plazada görev alır. İzleyenler plazada tek başına kalan Emre’nin yaşadıklarına şahitlik edecek.

  1. Enna: Kara Büyü

2020 yılında vizyona çıkması beklenen filmin çıkış tarihi sürekli olarak ertelendi. Afişi yayınlanan Enna: Kara Büyü filminin 2021 yılında vizyona girecek Türk filmleri arasında yer alması hedefleniyor. Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Burak Çeliğin yapmış olduğu film korku kategorisinde yer alacak.

  1. Pilav üstü Aşk

Romantik komedi kategorisinde olan filmin yönetmen koltuğunda Bülent Terzioğlu’nu görüyoruz.  Filmin 2021 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor. Konu olarak filmde ünlü bir restoran zinciri varisi olan Elvan adında genç bir kadın ile pilavcılık yapan Rıdvan’ın arasında geçen aşk hikayesi anlatılıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.