Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları (6 Öneri)

0 4

 

Son yıllarda yabancı dilin önemi giderek artmış ve çoğu zaman karşımıza çıkan bir durum halini almıştır. Bu yüzden en iyi yabancı dil uygulamaları hakkında sizlere detaylı bilgiler vermeyi düşündük. Yazımızda sizler için yabancı dil öğrenmenize yardımcı olacak en iyi yabancı dil uygulamalarına yer verdik

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları Nelerdir?

Çok kolay bir şekilde evde yabancı dil uygulamaları ile istediğiniz dili öğrenmeniz mümkün olmaktadır. Bu konuda destek alabileceğiniz en iyi yabancı dil uygulamaları önerilerimiz olacak.

1-Memrise

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları

En iyi yabancı dil uygulamaları arasında yer alan Memrise en iyi yabancı dil öğrenebileceğiniz bir uygulamadır. Memrise; hem eğlenceli hem de kelime bilginizi genişletmeniz için harika bir programdır. Yabancı dilde pratik kazanmanızı sağlayan bu uygulama 35 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Uygulama sayesinde birçok yabancı dili eğlenerek ve pratik yaparak kolayca öğrenebilirsiniz.

 2-Duolingo

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları

Yabancı dil öğretim uygulamaları arasında en iyiler arasında yer alan Duolingo; ücretsiz ayrıca iyi tasarlanmış erişilebilir bir uygulamadır. Özellikle bu uygulama dil öğrenmek isteyenler arasında oldukça popüler olarak öne çıkıyor. Uygulama hem eğlenceli hem de bağımlılık yapan bir yapıya sahiptir. Uygulama içerisindeki tüm dersler oyunlarla daha akılcı hale getirilmiştir. Dersler sayesinde konuşma ve dinleme yetenekleriniz gelişerek pratik yapmanızı sağlar. Ayrıca uygulamanın 300 milyona yakın kullanıcı olmakla birlikte oyun oynar gibi yabancı dil öğrenme imkanı sağlar.

3-HelloTalk

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları

En iyi yabancı dil uygulamaları arasında yer alan Hello Talk yabancı dil uygulaması çevrimi insanlarla sohbet ederek yabancı dil öğrenmenizi sağlar. Dünyanın her yerinden katılımcılarla konuşarak dil öğrenebileceğiniz uygulama ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuştur.

Hello Talk yabancı dil uygulaması dünya genelinde 10 milyon kullanıcıya sahiptir. Firma bir dili öğrenmenin en iyi yolu konuşmak sloganı ile yoluna devam ediyor. Uygulama sizlere istediğiniz herhangi bir dilde pratik yapmayı sağlar. Eğlenceli bir şekilde ayrıca zahmetsiz bir şekilde yeniliklerle dolu araçları kullanımınıza sunuyor.

 4-Busuu

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları

En iyi yabancı dil öğrenme programları arasında yer alan Busuu uygulaması sizlere en iyi şekilde yabancı dil öğrenme olanağı sağlar.

Eğer sizde günlük sadece 10 dakikanızı ayıracak vaktiniz varsa, Busuu yabancı dil uygulaması tam size göre. Dünya genelinde 80 milyona yakın kişi tarafından kullanılmaya devam eden uygulama içerisinde Japonca, Lehçe, Türkçe İngilizce, , Rusça, İspanyolca ve Arapça gibi dillerin öğrenildiği sayıca tam 12 dil öğrenmenizi sağlar. Uygulamayı hem mobilden hem de internetten rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. A1’den başlayarak B2’ye kadar tüm dil seviyelerini uygulama sayesinde öğrenebileceksiniz. Uygulamanın içerisinde konuşma, yazma veya dinleme şeklinde dersler bulunuyor. Son olarak uygulamaya 10 dolar gibi bir ücret ile sahip oluyorsunuz.

5-Babbel

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları

En kaliteli dil öğrenme uygulamaları arasında yer alan Babbel sayesinde pratik bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. 2007 yılından Almanya da kurulan Babbel yabancı dil uygulaması günlük pratik konuşmalarla dil öğrenmenize imkan sağlıyor.

Ayrıca uygulama sizlere gerçek konuşma becerileri kazanmanızı sağlıyor. Son olarak uygulama dil uzmanları tarafından hazırlanmış sesli dersler ve diyaloglar ile hizmetinize sunuluyor.  Müsait olduğunuz zamanlarda 10-15 dakika süren derslerde ilgi alanlarınıza göre yeni kelimeleri keşfedebilirsiniz. ,

6-HiNative

En İyi Yabancı Dil Uygulamaları

En iyi yabancı dil uygulamaları listemizin sonuncu ise Hello Talk uygulamasında olduğu anadil olarak çevrimiçi gerçek kişilerden dil öğrenmenizi sağlar. HiNative yabancı dil uygulaması sayesinde tüm dünyadan online olan kişilerle pratik yaparak hızlı bir şekilde dil öğrenmenizi sağlar. Ayrıca HiNative yabancı dil uygulaması ile tüm dünyadan insanlarla sohbet edebilir, merak ettiğiniz konular hakkında sorular sorabilirsiniz.

HiNative, özellikle yazım ve konuşma hatalarını kontrol etmek isteyenler tarafından kullanılır. Ayrıca TOEFL testlerine hazırlanan öğrencilerin tercihleri arasında yer alıyor. Son olarak öğrenmek istediğiniz dili, anadili gibi konuşmak isteyenler ve yeni kültürler hakkında bilgi almak ve dünyayı gezmek isteyenler için de muhteşem bir uygulamadır.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.