Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

Rize Pazar Belediyesi Memur Alım İlanı Yayınlandı

0 0

Rize Pazar Belediyesi Memur Alımı Yapacak!

Rize Pazar belediyesi, yaptığı açıklamayla memur alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruya Rize Pazar Belediyesi boş kadrolara memur, tahsildar, belediye trafik memuru, şoför ve zabıta memuru alacak.

Rize Pazar belediyesi memur alım ilanı listesine göre yapılacak olan alımlar KPSS P3 puan türüne göre gerçekleştirilecek. KPSS P3 türünden en az 60 puan adaylar başvuru işlemlerini belirtilen gün ve saat dilimi içerisinde yapabilecek.

  1. Rize Pazar Belediyesi Memur Alımı Genel Şartları

Rize Pazar belediyesi memur alım ilanı listesine göre adaylar, belirli şartlar doğrultusunda başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek. İşte, yayınlanan duyuruya göre belirlenen genel şartlar;

  • Başvuru yapabilmek için öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız gerekmektedir.
  • Herhangi nedenden ötürü kamu haklarından mahrumiyet gerektirecek bir ceza almamış olmalısınız.
  • Türk ceza kanunun 53. maddesinde yer alan herhangi bir suç ile cezai bir bağlantınız olmamalıdır.
  • Görevi engelleyecek fiziksel veya ruhsal bir rahatsızlığınız olmamalıdır.
  • Askerlik görevini yerine getirmiş, ertelemiş veya askerlik çağına henüz gelmemiş olmalısınız.
  • Adaylar, belirtilen kadro için sadece 1 başvuru yapma hakkına sahiptir.
  1. Rize Pazar Belediyesi Memur Alımı Özel Şartları

Rize Pazar belediyesi memur alım ilanı için özel şartlar da yayınlandı. Dilerseniz, memur alımı için aranan özel şartları gelin ayrıntılı olarak birlikte inceleyelim.

  • 2020 Yılı içerisinde yapılan KPSS sınavından en az 60 puan almış olmalısınız.
  • Başvuru yapabilmek için herhangi bir kamu kuruluşunda aktif olarak görev yapmamalı ve aynı zamanda geçmişte memurluk için herhangi bir cezai yaptırım ile karşılaşmamış olmalısınız.
  • 30 Yaşından büyük olmamalısınız.
  • Zabıta memurluğu için erkek adayların en az 1,67 metre, bayan adayların ise 1,60 metre boya sahip olması gerekmektedir. Tüm bunların yanı sıra boy kilo oranınız 10 kilodan az veya fazla olmamalıdır.
  • Zabıta ve şoför kadrosuna başvuru yapacak kişilerin en az B sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir.

Rize Pazar Belediyesi Memur Alım İlanı

  1. Rize Pazar Belediyesi Memur Alımı İçin İstenen Belgeler

Rize Pazar belediyesi memur alım ilanı için adaylar belirli belgeleri hazır bulundurmalı ve bu belgeler doğrultusunda başvuru işlemlerini gerçekleştirmelidir. İşte, memur adaylarından istenen o özel belgeler;

  • Adaylık başvurusu için özel olarak hazırlanan formu doldurmalısınız. Özel olarak hazırlanan başvuru formuna ulaşmak için bu bağlantı seçeneğini kullanabilirsiniz.
  • Başvuru işlemlerini sorunsuz bir şekilde başlatabilmek için nüfus cüzdanınızın aslına veya fotokopisine gereksinim duyulmaktadır.
  • Başvuru işlemleri için adaylardan diploma veya mezuniyet belgesi istenmektedir.
  • Yabancı bir okuldan mezun oldu iseniz başvuru işlemlerini sorunsuz olarak yapabilmek için denklik belgesine ihtiyaç duyulmaktadır.
  • ÖSYM internet sitesinden alacağınız KPSS resmî sonuç belgesi başvuru işlemlerinde kullanılacaktır.
  • Erkek memur adayları, askerlik ile ilgili herhangi bir ilişkisinin olmadığına dair belgeyi ibraz ettirmek zorundadır.
  • Herhangi bir sağlık engelinizin olmadığına dair rapora ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Sürücü belgesinin aslına veya fotokopisine ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Yukarıda yer alan belgelere ek olarak memur adaylarından güncel 3 adet vesikalık fotoğraf istenmektedir.

Rize Pazar Belediyesi Memur Alım İlanı Başvuru Tarihleri

Rize Pazar belediyesi memur alım ilanı başvuru tarihleri yapılan duyuru ile ilan edilmiştir. Yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar, başvuru belgelerini 22 Şubat ile 24 Şubat tarihleri arasında yazı işleri müdürlüğüne teslim etmek zorundadır. Belgeleri elektronik ortamda teslim etmek isteyen adaylar insankaynaklari@pazar.bel.tr adresini kullanabilir.

Posta yoluyla belgelerini gönderecek olan adaylar, Pazar belediyesinin yazı işleri müdürlüğü adresini baz alabilir. Posta yoluyla gönderilecek olan belgelerin gecikmesi durumunda ne yazık ki adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Zabıta memurluğu için yapılacak olan başvurular bizzat gerçekleştirilecektir. Yapılan başvurularda kilo ve boy ölçüm işlemi titizlikle yapılacaktır. Başvurusu kabul edilen memur adayları 15 Mart 2021 tarihinde saat 10:30 da belediyenin hizmet binasında, zabıta memur adayları ise 17 Mart 2021 tarihinde saat 10:30 yine belediye hizmet binasında sözlü sınava girecektir.

Yapılacak olan sözlü sınav da Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk ilke ve İnkılap tarihi, 657 sayılı devlet memurları kanunundan, mahalli idare ile ilgili temel mevzuattan ve mesleki bilgilerden sorular çıkacaktır.

Zabıta memurlarının sınavı ise sportif olarak yapılacaktır. Rize Pazar belediyesi memur alım ilanı sınav sonuçları ise belediyenin internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Daha detaylı bilgi için Pazar belediyesinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.