Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

En iyi 5 Ekip Yönetim Yazılımı

0 8

5 En İyi Ekip Yönetim Yazılımı

Her birinin kendine göre avantajları olsa da Notion kapsamlı özellikleri ile diğerlerinin üzerinde öne çıkıyor. Daha spesifik bir şeyler arıyorsanız, burada ekip yönetim yazılımı seçeneklerine bir göz atmanızı öneririz.

Notion

En iyi 5 Ekip Yönetim Yazılımı Notion

Notion, işinizin ve ekibinizin ihtiyaçlarına göre özelleştirebileceğiniz kapsamlı özelliklerle birlikte geliyor. Diğer uygulamalar ile entegre edebilirsiniz, ancak Notion ihtiyacınız olmadığını düşündüğünüz pek çok özelliğe de sahiptir.

Notion, listemizdeki tüm ekip yönetim yazılımlarının önüne çıkıyor. Tabi ki tüm her şey de olduğu gibi kişisel tercihinizi ihtiyaçlarınıza göre belirlemelisiniz.  Şunu da belirtmek gerekir ki, birçok şirket kullanıcı başına yazılım ücreti alırken, Notion tüm ücretli paketlerini uygun bir fiyata verirken her bir kullanıcı için ayrı ücret ödemeniz gerekmez.

www.notion.so

Asana

Asana, karmaşık projeler yerine daha çok bireysel görevleri takip etmesi gereken küçük ekipler için gayet iyi çalışıyor. Farklı kişilere görev atama becerisi ile ekip üyelerini yolda tutmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor.

Ekip üyeleri bir ödevi tamamladıklarında, takvimde veya görev listesinde tamamlanmış olarak işaretleyebilirler.

Asana’nın iş akışı özellikleri

  • Görevlerim listesiyle görevleri atamanıza, yönetmenize ve beğenmenize olanak tanır.
  • Okunması kolay raporlarla, ekibinizin nasıl çalıştığını ve nerede iyileştirmeler yapılabileceğini anlayabilirsiniz.
  • Odak Modu ve öncelikli görevler gibi özellikler de sunar, böylece her ekip üyesi programa bağlı kalır.

Ücretsiz temel sürümünde sınırsız ekip, proje, etkinlik günlüğü ve 15 ekip üyesine kadar dosya depolaması elde edersiniz. 100 uygulama entegrasyonu ve zaman izleme özelliği ile temel paketle de küçük işletmeleriniz için kullanabilirsiniz.

https://asana.com

Trello

Trello görsel bir organizasyon için en iyisidir!
Görevleri organize etmek için Kanban sistemini kullanan Trello, adeta her şeyi önünüze seriyor. Görevleri düzenlemek adına listeler ve kartlar ekleyebilirsiniz. Bu kartların içinde notlar yazabilir, yorum bırakabilir, son tarihler atayabilir, özel alanlar ve kontrol listeleri oluşturabilir ve diğer ekip üyeleriyle dosya paylaşabilirsiniz.

Ücretsiz sürüm, sınırsız kart ve listelerle takım başına 10’a kadar pano oluşturmanıza olanak tanır. Ayrıca 10MB’ye kadar dosyalar ekleyebilir, bir kartın güçlendirilmesinden faydalanabilir, ekip üyelerinin güvenliği için iki faktörlü kimlik doğrulamaya sahip olabilirsiniz.

https://trello.com

Slack

En iyi 5 Ekip Yönetim Yazılımı Slack

Slack, ekibiniz iletişimini hiç olmadığı kadar hızlandırır!

Slack, Ekibinizin sohbet tabanlı bir alanda birbirleriyle konuşabilmesi için kanallar oluşturmanıza olanak tanır. Siz de bu etkinlerden bildirimler alırsınız, böylece hiçbir mesajı kaçırmazsınız.

Slack’in mesajlaşma özelliği öne çıkarken, ekip üretkenliğini artırmanıza yardımcı olacak farklı özelliklere de sahiptir. Kaliteyi düşürmeden veya kimseyi döngünün dışında tutmadan işi daha hızlı yapmak için üretkenliğin kısayollarını sahip olacaksınız.

Slack’in standart paketi yeterli gelebilir. Sınırsız mesaj arşivi ve uygulamaları, grup video görüşmeleri ve ekran paylaşımı ile birleştirildiğinde, eksik ayrıntılar konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Bu sürümle birlikte gelen Slack Connect, tamamen iş birliğine dayalı bir deneyim için dış kuruluşlar ve işletmelerle çalışmanıza ortam oluşturuyor.

https://slack.com/intl/en-tr/

Basecamp

Basecamp, Büyük şirketler ve ekipler için en iyi seçenektir!

Basecamp, ayrı ayrı paketlere sahip olmayan tek ekip yönetim yazılımıdır. Ücretsiz bir sürümü var, istediğiniz özelliklere bağlı olarak ücretli sürümüne de göz atabilirsiniz

Kapsamlı özelliklere sahip olmanızın yanında bir kullanıcı sınırı olmadan, ekibiniz büyüdükçe yükseltme derdiniz olmaz. Basecamp, Slack, Asana ve diğer ekip yönetimi yazılımları ile aynı özelliklerin çoğuna sahiptir.

Basecamp’de proje şablonları hızlı bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olur. Bir şirketin genel merkezi projeleri tümüyle görüntüleyebilirken, ekip üyeleri yalnızca kendileriyle ilgili işleri görüntüler.

Ücretsiz plan ile, Basecamp size üç proje, 20 kullanıcı ve 1 GB depolama alanı sunuyor. Gerçekten bu ücretsiz plan,  kişisel projeler, öğrenciler ve serbest çalışanlar için yeterli gelecektir. Ancak büyük bir proje için bir ekip yönetecekseniz Basecamp’ın bir üst planı değerlendirmeye değer.

https://basecamp.com
 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.