Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA Nasıl Bir Oteldir?

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

0 166

Tüm yıl çalıştıktan sonra gezmek ve eğlenmek sizin de hakkınız! Bu noktada, yaz aylarında en azından bir hafta tatil yapmalısınız. Yazın nereye gideceğim diye düşünmenize gerek yok! Türkiye’nin turizm başkenti olarak bilinen Antalya; sizin de beklentilerinizi karşılayacak.

Side; Antalya’nın en popüler ilçelerinden birisi olarak hatrı sayılır bir popülerliğe erişmiştir. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında Side’ye gelenlerin sayısı bir hayli fazladır. Side; tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra bünyesinde bulunan birbirinden kaliteli otelleri ile de fark yaratır. Onlardan birisi de Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa!

Side’de Ne Yapılır?

Otel hakkında bilgi vermeden evvel kısa da olsa Side’de yapabileceklerinizden bahsedelim! Her şeyden önce, Side Antik Kenti’ni gezmelisiniz. Geçmişi Antik Çağ’a kadar uzanmakla beraber ziyaret edilmeyi sonuna kadar hak eder. Persler, Yunanlılar, Lidyalılar ve daha birçok uygarlığın yaşadığı bu antik kenti gezip görmeden Side’den dönmemelisiniz. Apollon Tapınağı da en az Side Antik Kenti kadar ilgi çekicidir. Bunun yanı sıra, Side Müzesi de tarih meraklılarına hitap eder. Bünyesinde bulunan eserleri ile farkını ortaya koyar.

Yolunuz Side’ye düştüğü takdirde işin tatil kısmını da es geçmemelisiniz. Side; birçoğu mavi bayraklı olan plajlarıyla farkını belli eder. Cennetten farksız bir ortam sunar. Ayrıca, bu plajlarda şezlong kiralamak isteyenlere uygun seçenekler de yer alır. Side Antik Kenti’nin hemen doğusunda bulunan plajlardan birisi tercih edilebilir.

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA Nasıl Bir Oteldir?
Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Denize sıfır bir otel olarak dikkat çeken Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA; eşsiz mimarisiyle insanlara huzurlu bir tatil vaat eder. Otelin odaları deniz manzaralıdır. Side’yi ayaklar altına seren bu otelde kalmak ciddi bir ayrıcalıktır. Geniş kullanım alanları ile müşteri memnuniyetini olabilecek en iyi şekilde sağlar. Bunun yanı sıra, otelin her bir odası son derece rahat ve konforlu bir tatil vaat eder. Kum sahili ve farklı büyüklüklerdeki havuzları da bu oteli ayrıcalıklı kılan detaylar arasındadır.

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA; tıpkı Antalya sınırları içerisinde bulunan birçok otel gibi ultra her şey dahil hizmet verir. Bu sayede, otel müşterileri; açık büfe olarak sunulan üç öğün yemeğin yanı sıra atıştırmalıkları, ara öğünleri ve yerli ya da yabancı alkollü veya alkolsüz içecekleri ücretsiz olarak tüketebilirler. Ayrıca, otelin kendisine ait 150 metre plajı vardır. Yedi farklı havuz seçeneği de otelin kalitesini ortaya koyar.

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa; yeme içme konusunda da en iyisini vaat eder. Dört adet a la kart restoranın yanı sıra yedi adet barı ile de insanları memnun etmesini bilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.