Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

En İyi KPSS Eğitim Setleri

0 8

KPSS sınavına hazırlanan milyonlarca öğrenci ve aday, ihtiyacının hangi en iyi KPSS eğitim seti ile karşılanacağını iyice araştırmadan kaynak alışverişi yapmamalıdır. Adayın hangi dallarda sınava gireceği, KPSS grubunun ne olduğu gibi detaylar ince elenip sık dokunmalı ki zaman ve özveriler boşa gitmemeli…

Sizler için rakiplerinizin 1-0 önüne geçebileceğiniz muhteşem bir ‘’en iyi KPSS eğitim setleri’’ serisi hazırladık. İşte en iyi KPSS eğitim setleri

Pegem Akademi 2021 KPSS Genel Yetenek / Genel Kültür Tamamı Çözümlü Soru Bankası Modüler Set 5 Kitap

Pegem Akademi her yıl güncel müfredata göre yenilediği eğitim yayınlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. KPSS Genel Yetenek ve Genel Kültür Modüler Soru Bankası Seti öğrencilerin ve adayların istediği anlaşılırlıkta ve kalitede. Hem konu anlatım modülünü hem de soru bankasını alan adaylar için KPSS hazırlıkları daha zevkli ve daha kolay hale geliyor.

İsem Kitap KPSS Aşina Tüm Dersler Tamamı Çözümlü Soru Bankası Seti

İsem Yayınları’nın güvenilirliği ve aldığı memnuniyet oranı her sene daha da artıyor. Fiyat ve performans bakımından verimli ve mantıklı bulan adaylar, ayrıca soruların zor ve açıklamaların gayet yeterli olduğunu belirterek Aşina Tüm Dersler Tamamı Çözümlü Soru Bankası Setini tercih etmektedirler.

İnformal Yayınları Kara Kutu KPSS Serisi ( Matematiğin Kara Kutusu / Türkçenin Kara Kutusu)

Üniversite sınavları ve KPSS için başarılı yayınlar hazırlayan İnformal Yayınları, Matematiğin Kara Kutusu ve Türkçenin Kara Kutusu adında konu anlatımlı kitapları ve soru bankaları mevcut. En iyi KPSS matematik soru bankası arayışı içinde olanlar için Matematiğin Kara Kutusu, kaçırılmadan alınması gereken bir kaynak.

2021 KPSS Tarihin Pusulası Konu Anlatımı İsmail Adıgüzel

Tarihin Pusulası; İslamiyet Öncesi Türk Tarihi’nden başlayıp, Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi ve Atatürk’ün Hayatı İle Tüm Eserlerine kadar detaylıca anlatılmış, İsmail Adıgüzel tarafından hazırlanmış olan tarih çalışma kitabıdır. İçerisinde 64 adet test bulunan kitapta ayrıca her testin cevap anahtarları verilmiş, kitabın sonunda ise not alınabilmesi için 2 sayfa boş bırakılmış.

en iyi kpss eğitim setleri-2021 KPSS Tarihin Pusulası Konu Anlatımı

Benim Hocam Coğrafya Konu Anlatımı KPSS Bayram Meral

Haritalarla pekiştirilmiş bir anlatıma sahip olan Benim Hocam Coğrafya Konu Anlatımı kitabı da yine listede olması gereken önemli yapıtlardan. Videolarla uyumlu bir şekilde giden konu anlatımları ve konu sonlarında deneme testlerinin bulunması KPSS adayları için verimli bir çalışma yaratıyor. En iyi KPSS coğrafya soru bankası kaynağı arayanlar vakit kaybetmeden bu kitabı almalı.

Yargı Yayınevi Eğitim Bilimleri 2021 Hazine KPSS Modüler Çözümlü ve Cevaplı Soru Bankası

Kaliteli baskıda sunulan ve 1 çözümlü 2 cevaplı denemelerden oluşan Hazine KPSS Modüler Soru Bankası, her ders için ayrı ayrı hazırlanmış bankalardan oluşmakta. 1. Sınıf hamur kağıda baskı ve karton kapaktan oluşan kitabın boyutları da 19×27 cm’dir.

Yargı Yayınevi 2021 KPSS Genel Yetenek – Genel Kültür Şampiyon Kazandıran Soru Bankası

Yargı Yayınevi adından da belli olmalıdır ki, Şampiyon Kazandıran Soru Bankası GY-GK seti ile birçok adayın rakiplerine fark atarak öne geçmesine yardımcı olacak kalitede sorular ve açıklayıcı çözümlerden oluşmakta. Mesleki hazırlık sınıfında yayınlanan bu KPSS kitabı, 633 sayfa ve ciltsiz olarak satılmaktadır.

Pegem Akademi 2021 KPSS, ALES, DGS Ezberbozan Paragraf Soru Bankası

Yine mesleki hazırlık sınıfında hazırlanan ve en iyi KPSS kaynakları içerisinde bulunan bu soru bankası, 480 sayfadan oluşmakta ve ciltsiz olarak satılmaktadır. Türkçeyi anlama ve yorumlama gücünün sadece Türkçe testlerinde değil diğer tüm branşların temelinde de bulunması gereken bir beceri olduğunu önemle vurgulayan Yayınevi, tüm temel becerilerin kullanılması konusunda öğrencilere Ezberbozan Paragraf Soru Bankasını sunuyor.

Benim Hocam Yayınları 6 Altın Deneme Tamamı Çözümlü KPSS

Hem soru kitapçığı hem de çözüm kitapçığı bulunan ve 6 farklı yayınevinin güçlerini birleştirdiği bu kaynak, KPSS adayları için faydalı bir eğitim süreci oluşturuyor. Her soru çeşidini görmeyi istiyor ve ihtimallere yer vermiyorsanız bu kitabı da mutlaka çalışmalarınıza dahil etmelisiniz.

Yediiklim Yayınları KPSS, ALES, DGS 2021 Sayısal – Sözel Mantık Tamamı Çözümlü Soru Bankası

Pratik yapmak için birebir olan ve en iyi KPSS yayınları içerisinde sayılabilecek Yediiklim Yayınları Sayısal – Sözel Mantık Soru Bankası, taşıma açısından da boyut olarak da gayet uygun ve hafif bir kitap. Yeni müfredata uygun bir kaynak arayanların düşünmeden alması gereken bu kitap toplam 208 sayfadan oluşuyor ve 16×24 boyutlarında.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.