Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

Tüm Detaylarıyla Kayıp Kıta MU!

0 0

Dünya üzerinde bilinen tam 7 kıta var. Bilindiği gibi kıtalar büyük ana kara parçalarıdır. İçerisinde belli bir habitata sahip olan bu kara parçaları insanoğlu için yerleşim yeri olduğundan önemli bir yere sahiptir. Gitgide artan nüfus ve azalan kaynaklar yüzünden birçok bilim insanı yeni yerleşim ve yaşam alanı araştırması yaparken , bazılarının aklında hala  kayıp kıta MU var.

 kayıp kıta MU

Bilim insanlarının ve birçok kişinin dikkatini çekmiş olan bu efsanevi kayıp kıta MU Atatürk tarafından dahi araştırılmıştır. Merak edenler için kayıp kıta MU hakkında çarpıcı bilgiler topladık.

Kayıp Kıta MU Nedir?

İsmiyle bile insanın ilgisini çekiyor değil mi? MU! Ne kadar sade bir o kadar da merak uyandırıcı. Kayıp kıta Mu’ nun kozmik güçleri olduğuna bile inananlar var. Hatta kayıp kıta MU’nun kutsal sembolleri nelerdir nerededir diye yıllarca araştırma yapan bilim adamları da mevcut. Kayıp kıta Mu Atatürk tarafından da araştırılmıştır. Tüm detaylarıyla kayıp kıta MU yolculuğuna hazır mısınız?

Kayıp Kıta MU’nun Kutsal Sembolleri

Kayıp kıta MU kitap haline dönüştürülmüş ve hala daha sırrını koruyan gizli bir kıta olmaya devam etmektedir. Ne yazık ki bu kıta bulunmamış fakat araştırmacılar bazı bulgular elde ederek var olduğunu kanıtlamaya çalışmışlardır. Bunlardan biri de İngiliz bilim insanı olan James Churchward’ tır.

James Churchward  kayıp kıta MU ile Mu uygarlığı hakkında oldukça derin araştırmalar yapmıştır ve araştırmalarını kitaba dökmüştür. Bu kitaplardan en çok bilineni Kayıp Kıta Mu’nun Kutsal Sembolleri eseridir.

James ve Amerikalı araştırmacı arkadaşı William Niven, eski uygarlıklardan kalma birçok tableti tercüme ederken karşılarına MU uygarlığının varlığına işaret eden semboller ve yazılar çıkmıştır. Atlantis kayıp kıta olarak araştırılması sürerken MU uygarlığının izlerine rastlanılması ile kayıp kıta MU üzerine çalışmalar biraz daha derinleştirilmiştir.

 kayıp kıta MU’nun kozmik güçleri

James, yaptığı araştırmalarda kayıp kıta MU’nun kozmik güçleri olduğuna dair kanıya varmıştır. Kayıp Kıta MU’nun Kutsal Sembolleri kitabında da MU kozmogonik diyagramı adlı gizli mesaj barındıran figürleri tanımlamış, onları açıklamaya çalışmıştır. Böylelikle kendisinden sonra gelen birçok yeni genç araştırmacıya bu kitabıyla ışık tutmayı başarmıştır.

Birçok araştırmacı geçmişte yaşanan doğaüstü felaketler ve afetler sebebiyle bu kıtaların parçalandığını ya da battığını düşünmektedir. Fakat, MU kıtasının batmadığı hala daha saklı olduğu yönünde de düşünceler mevcuttur.

Atatürk Ve Kayıp Kıta MU ?

Atatürk, Türk tarihini araştırmak için arşiv taraması yaparken Türklerin kayıp kıta Mu tarafından Orta Asya üzerine geldiğini düşünmüş ve buna yönelik yaptığı çalışmalarda bazı bilgiler edinmiştir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.